BCVT
Официално откриване на изложението "Еликсири и Деликатеси" в Бизнес Център Велико Търново
IMG-5452-jpeg-rny6
Днес, в 9:30 часа, в Бизнес Център Велико Търново бе официално открито първото издание на изложението за специални храни и напитки „Еликсири и Деликатеси 2024“. Събитието започна с приветствие от г-н Милен Георгиев. След него, областният управител г-н Ивайло Здравков изнесе своите поздрави към участниците и всички присъстващи. Той акцентира на важността на подобни събития, които подкрепят регионалния и националния бизнес, и благоприятстват устойчивото развитие на икономиката.

Последва разглеждане и дегустация на продуктите, представени от 25 водещи производители на храни и напитки. Гостите имаха възможност да се насладят на разнообразие от вина, кафе, шоколад, комбуча, печива, студено пресовани масла и сокове, подправки, продукти от рози, мезета, сирена, кашкавали и много други изискани продукти.

Изложението "Еликсири и Деликатеси" е отворено за посетители със свободен вход от 9:00 до 18:00 часа, като в последния ден, събота, работното време ще бъде до 16:00 часа. За повече информация посетете официалния сайт на събитието: https://eldel.bcvt.eu

Не пропускайте възможността да станете част от това изключително събитие, което съчетава кулинарни изкушения и бизнес възможности под един покрив в сърцето на Велико Търново!
download-jpg-gj9k

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт