BCVT
"Велико Търново в четири сезона" - изложба на Никифор Тодоров
Nikofor-EFIAP-jpg-rnyq-1
Бизнес Център Велико Търново с гордост обявява предстоящата изложба "Велико Търново в четири сезона" на талантливия фотограф Никифор Тодоров. Събитието ще се състои на 19 април 2024 година от 18:00 часа в галерията на втория етаж в БЦВТ.

Никифор Тодоров, роден през 1985 г. във Велико Търново, е признат в световен мащаб за своя принос в документалната и художествената фотография. Когато през 2007 година става участник в археологически разкопки и снимане на стенописи, Тодоров развива страст към нощната фотография и в последствие към градския пейзаж, архитектурата и портретите. Неговото майсторство е отличено с престижните звания AFIAP и EFIAP от Световната федерация по Фотография, които се присъждат за изключителен принос и успехи в международни фотографски салони.

Изложбата "Велико Търново в четири сезона" предлага на посетителите уникална възможност да се потопят в красотата на Велико Търново, видяно през обектива на Тодоров. Серията от снимки разкрива очарованието на града в различните сезони, като представя не само историческите му забележителности, но и неповторимия дух на мястото, уловен във впечатляващи моменти на деня и нощта.

Каним жителите и гостите на града да се присъединят към нас на 19 април за откриването на тази завладяваща изложба. Входът е свободен.


IMG-6291-jpg-egw3

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт