BCVT
Първото изложение „Подаръци и Сувенири“
Gifts-Souvenirs-LOGO9-01-jpg-hlkp-bc88f599-1200-jpg-7eu2
Бизнес Център Велико Търново с гордост обявява първото изложение „Подаръци и Сувенири“, което ще се проведе от 12 до 14 септември 2024 г. В рамките на три дни, нашият модерен конгресен център ще бъде домакин на водещи производители и вносители на уникални индивидуални и корпоративни подаръци и сувенири.

Изложението ще представи разнообразие от продукти, включително дървени сувенири, ароматни свещи и сапуни, текстилни изделия с бродерии, плакети и награди, ръчно рисувани чаши, кожени и текстилни изделия, порцеланови и глинени фигурки, персонализирани тефтери, подаръчни храни и напитки и луксозни предмети. Това е мястото, където иновациите и традициите се срещат, за да вдъхновят посетителите с неповторими идеи за подаръци.

Посещението на изложението „Подаръци и Сувенири“ ще предостави възможност на всички посетители да се вдъхновят и открият най-новите тенденции и оригинални решения за подаръци и сувенири, които могат да впечатлят близки и бизнес партньори. Разглеждайки разнообразието от ръчно изработени и персонализирани артикули, посетителите ще имат шанс да открият уникални продукти, които не могат да се намерят никъде другаде. Освен това, изложението предлага пряка комуникация с производители и вносители, които могат да отговорят на специфичните нужди и желания на всеки посетител.

Участието в изложението ще предостави широка видимост на участниците пред аудитория от потенциални клиенти и бизнес партньори от цяла България. Централното разположение на Велико Търново е допълнителен плюс, който позволява на участниците да поканят своите потенциални партньори от различни райони на страната. Бизнес Център Велико Търново предлага професионална платформа с модерни съоръжения и удобства, включително оборудвани зали за срещи и презентации.

Условията за участие са изключително достъпни, а за да получите повече информация, можете да се свържете с нас чрез имейл team [аt] bcvt.eu или на телефон 062 611 595.

Изложението ще се проведе в новопостроения Бизнес Център Велико Търново, разположен на ул. Козлуджа №1Б в западната част на града. Нашият конгресен център включва шест модерно оборудвани зали, като най-голямата има капацитет от 500 души. Всички зали са оборудвани с автоматични системи за управление на климата и съвременни озвучителни и мултимедийни системи, създавайки идеална обстановка за срещи и представяне на продукти.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем на изложението „Подаръци и Сувенири“ в Бизнес Център Велико Търново!

Gifts-Souvenirs-banner02-01-jpg-bbq8-8e8e4985-1200-jpg-w5n9