BCVT
Еликсири и деликатеси
Preview-X-2-52f9bba7-1120-jpg-814t
Велико Търново се готви за първото по рода си изложение "Еликсири и Деликатеси 2024", което ще се проведе от 6 до 8 юни 2024 г. в конгресния център на Бизнес Център Велико Търново (БЦВТ). Събитието ще представи интересни български производители на храни и напитки, с акцент върху иновации и устойчивост в бранша.

Сред изложителите ще откриете производители на вина, кафе, шоколад, комбуча, протеинови барчета, оцет и натурални сокове, млечни и веган продукти, които ще демонстрират своите продукти и ще разкажат за техните уникални качества и начин на производство. Целта на изложението е да насърчи директните контакти между производители и потребители и да подпомогне местните бизнеси в тяхното развитие и разширяване на пазарното присъствие.

"Еликсири и Деликатеси 2024" е идеалната възможност за всички участници в индустрията да се запознаят отблизо с последните трендове в производството на храни и напитки и да установят нови бизнес връзки. Освен това, посетителите ще могат да се насладят на дегустации и презентации, които ще обогатят тяхното разбиране и вкусови предпочитания.

Работното време на изложението ще бъде от 09:00 до 18:00 часа, като последният ден събитието ще приключи в 16:00 ч. Входът е безплатен, но ще се изисква предварителна регистрация.

За допълнителна информация, моля посетете уебсайта на https://eldel.bcvt.eu или се обадете на телефонен номер 0882 022 301. Не пропускайте тази уникална възможност да станете част от ключово събитие за индустрията на специални храни и напитки в България.

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт