BCVT
Дегустационна вечеря "Вкусовете на пролетта"
image-59-png-kote
Пролетта пристига с разцвета на природата, възраждането на цветовете и песента на гората, носейки със себе си обещание за ново начало и свежест. Тази красота трудно може да бъде описана с думи, а истинско предизвикателство е да пресъздадем нейната същност чрез вкусове и аромати.

В този дух ви каним на едно изключително кулинарно пътешествие - "Вкусовете на Пролетта" - шестстепенна дегустационна вечеря, която цели да вплете еуфорията на пролетта с изтънчеността и енергията на висококачествената храна. Но пътешествието не спира дотук - към всяка степен добавяме и различно българско вино, отбрано с грижа за да допълни и обогати всяко ястие с уникален характер и послание.

Зад кулинарните шедьоври стои шеф Кристиян Ангелов - млад и изключително талантлив готвач с богат международен опит, придобит в ресторант с три звезди Michelin в Германия. Шеф Ангелов ще ви представи свои авторски рецепти, които обещават да оживят и наситят вашите сетива с неповторимите вкусове и аромати на пролетта.

Потопете се в тази уникална вечер, където всяко ястие разказва история и всяка хапка е стъпка по пътя към пролетното възраждане. Бъдете част от това вълшебно кулинарно изживяване, което със сигурност ще остави спомен за цял живот.

image-60-png-ps3i-1
Menu22-3-jpg-z2jd-1

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт