BCVT
Басейнът и фитнесът са вече отворени
fitnes-png-6rr1-1
[обновено]С гордост ви съобщаваме, че спортният център на Бизнес Център Велико Търново вече е отворен за всички посетители! Независимо дали сте любител на плуването или предпочитате да се поддържате в добра форма с фитнес тренировки, нашият нов спортен комплекс предлага всичко необходимо за вашето здраве и добро настроение.

Плувен басейн

Нашият плувен басейн е с размери 12.5 на 25 метра и разполага с модерна система за пречистване, която гарантира чистотата и качеството на водата. Водата в басейна е леко солена и се пречиства чрез електролиза, UV стерилизация и висок клас механичен филтър. Тези технологии осигуряват безопасност и комфорт по време на плуване, като същевременно минимизират използването на химикали.

Фитнес

Фитнес залата е на две нива и е оборудвана с модерни уреди от водещия американски производител Life Fitness. Освен свободните тренировки, предлагаме възможност и за индивидуални тренировки с професионален фитнес треньор.

Цени и Абонаменти

Предлагат се месечни карти за посещения на фитнеса и басейна, както и членство в три различни клуба, които гарантират по-ниски цени за запалените фенове на спорта. За членството в клубовете, след 01.07.2024 ще се изисква препоръка от съществуващ член на BCVT клуб. Те са публикувани на страницата на спортния център към БЦВТ и могат да бъдат закупени на рецепцията.

Защо да изберете нашия спортен център?

С модерните ни технологии и съоръжения, вие ще получите качествено обслужване и комфорт. Басейнът и фитнес залата са създадени, за да ви предложат най-доброто изживяване и да поддържат вашето здраве и форма. Независимо дали сте тук за бизнес или живеете в района, спортният център на БЦВТ е идеалното място за вашите физически активности.

Още за удобствата

Въпреки че спортният комплекс вече функционира, има някои функции, които все още не са активни. Протеиновият бар и електронното отключване на шкафчетата все още не са на разположение. Въпреки това, всички основни удобства за вашия комфорт са налични, включително вентилация и климатизация. Вярваме, че скоро ще можем да ви предложим пълната гама от услуги за още по-добро изживяване.

Очакваме ви с нетърпение!

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт