BCVT
Отлично начало с наградата "Сграда на Годината" 2023
PXL-20231217-152128932-MP-clipped-rev-2-png-ghfd-1
Получаването на Специалната награда "Сграда на Годината" от Бизнес Център Велико Търново (БЦВТ) съвпадна с един от най-вълнуващите моменти за всяко ново начинание - стартирането на дейността. След като сградата премина успешно през държавната приемателна комисия през ноември, наградата дойде като признание за качествената работа и амбициозното начало на БЦВТ.

Празник на Новите Възможности
Наградата "Сграда на Годината" беше връчена на бляскава церемония в София Ивент Център, която се състоя вечерта на 15-ти декември. С това БЦВТ дава заявката си да се превърне в централно място за бизнес и културни събития във Велико Търново.

Отвъд Наградата
Въпреки че наградата е значима, по-важното е това, което тя представлява - уверен старт и обещание за развитие. БЦВТ не е само сграда с модерна фасада и изискан интериор, а място, което предлага конфигурируеми офис пространства, конгресен център и множество удобства, които са вече в полза на жителите и бизнеса в града.

Признание и Отговорност
Наградата дойде като потвърждение за екипа зад БЦВТ, че тяхната работа е забелязана и оценена. Това е стимул за тях да продължат да развиват и подобряват услугите на центъра, като същевременно се стремят към устойчиво въздействие върху градската среда.

Отличителен Момент
Специалната Награда "Сграда на Годината" ще остане в историята на БЦВТ като знак за един отличителен момент - тържественото начало на неговата дейност. Тя поставя висок стандарт за бъдещето и се превръща в символ на ангажимента на центъра към качество и иновации.

2-6-2-0-jpg-2jxs-2

2-6-5-0-jpg-rvyf-2